Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home4/libraline/remediesnaturist.com/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home4/libraline/remediesnaturist.com/wp-content/themes/OptimizePress/lib/admin/admin-interface.php on line 1
Despre noi « Remedii Naturale
Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, first array member is not a valid class name or object in /home4/libraline/remediesnaturist.com/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Despre noi

Mioara Hususan  Mioara Hususan

Problemele de sanatate reprezinta de cele mai multe ori o chestiune de responsabilitate individuala. Totul este foarte simplu. Daca vrei sa fii sanatos, fa o alegere sanatoasa. Principiile care stau la baza stilului de viata sanatos le vei gasi prezentate intr-un limbaj simplu, fara termeni academici in paginile acestui blog.

Noi, toti, trebuie sa fim constienti ca viitorul il reprezinta generatiile de oameni sanatosi fizic, psihic si, de ce nu, spiritual. In momentul actual nu putem face nimic pentru a schimba trecutul si mostenirea genetica, dar putem lua masuri ferme pentru a nu transmite copiilor nostrii o “zestre pacatoasa”.

Daca vrem ca pruncul nostru sa nu fie nervos, trebuie sa fim calmi in orice ocazie; daca-l dorim un optimist, trebuie ca noi insine sa fim optimisti in toate situatiile, chiar si-n cele mai grele; daca vrem sa fie sanatos, noi trebuie sa fim sanatosi. Pentru asta trebuie sa ne educam.

Daca vom reusi sa le inoculam trasaturi pozitive de personalitate, sa le formam deprinderi de gandire, vorbire, comportare si activitate ordonata, corecta si cilivizata, din ei, copii nostri, vor creste oameni sanatosi, intregi la trup si minte, avand principii sanatoase la baza- oameni de succes.

Comments

comments

Leave A Reply (10 comments so far)


 1. nanu michaela
  7 years ago

  stimata d-na Hususan,

  Institutul National pentru Sanatatea Mamei si Copilului este partener intr-un proiect Europan privind prevenirea obezitatii la copil prin interventii la femeia gravida si in familia cu copii mici. As dori sa cunosc mai multe legate de activitatiile pe care le desfasurati in acest domeniu .

  Cu stima
  dr. Michaela Nanu


 2. giorgiana
  8 years ago

  Doamna Mioara am un baietel in varsta de 4 ani si jumatate si la varsta de 3 ani a fost internat in spitalcu amigdalitele aproape lipite de omuletul din cerul gurii si pline de puroi si cu pungute de puroi pe corzile vocale a facut tratament(penicilina 500) dar a ramas cu amigdalitele foarte mari de fapt nu sau tras deloc inapoi au ramas la aceeasi marime tin sa precizez ca pediatra copilului a spus ca este foarte sensibil la gat.Ce tratament natural imi recomandati.multumiri anticipate


 3. Popescu Emil
  8 years ago

  Ma lupt cu un diabet tip 2,poate aveti o reteta.Pina acum am folosit cam tot ce am gasit naturist,cu recomandare.Multumesc.


 4. lidia
  9 years ago

  La italieni azi este ziua mamei va felicit la multi ani ! Sinteti ecscelenta avem nevoe de asa persoane sa ne mai deschida ochii multumim


 5. Mioara Hususan
  9 years ago

  Nikol, in primul rand multumesc ptr atentia ta adusa acestui loc .Fiecare om care poposeste aici este binevenit ..Pentru problema ta, astept un mail din partea ta , si in mod sigur , vei avea si un raspuns, din cele ce le cunosc ..:)


 6. nikol
  9 years ago

  La multi ani de ziua femei,d-na Mioara va rog din suflet ma puteti ajuta cu un remediu naturist pentru fibron uterin .Am fost operata de chist ovarian si mi-au scos o trompa si un ovardin dreapta,de atunci am facut fibron uterin care imi da numai hemoragi abundente cu multe cheaguri si multe zile de ciclu greu de suportat.Am apelat la 4 medici care mi-au spus operatie,nu vreau.Va rog sa ma ajutati am doi copii de crescut numai dumnezeu stie prin ce trec.


 7. SOCOL SORIN
  9 years ago

  Vreau sa va urez un “La Multi Ani” fericiti si sanatosi, sa va multumesc pentru munca depusa pentru salvarea semenilor, pentru spectrul larg al temelor Dvs., si mai ales pentru rabdarea de a educa, deoarece aceasta ultima vocatie presupune multa perseverenta dar mai ales o cunoastere adanca a fiintei umane.Va dorim multa putere de munca si DA avem nevoie de pretioasele Dvs. sfaturi.


 8. Irina
  10 years ago

  Va multumesc din suflet pentru tot ce faceti pentru semenii Dumneavoastra! Sunteti un Om deosebit!


 9. giani
  10 years ago

  va multumesc ,d na!!!sunteti minunata prin ceea ce faceti….va citesc articolele si sunt fan….imi place sa citesc despre tot ce inseamna sanatate naturala…va multumec inca odata….tot respectul!


 10. Dragoi Cristina
  10 years ago

  Da, principiile solide ale educației!…
  Mens sana in corpore sano, nu?!…Cât adevăr!
  Mulțumesc pentru tot!

250x250

Arhive

Articole

Categorii

Ascult Si Citesc

Buton

Bloguri, Bloggeri si Cititori