Warning: Use of undefined constant ddsg_language - assumed 'ddsg_language' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home4/libraline/remediesnaturist.com/wp-content/plugins/sitemap-generator/sitemap-generator.php on line 45

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home4/libraline/remediesnaturist.com/wp-content/themes/OptimizePress/lib/admin/admin-interface.php on line 1
Schimbarea si frica de nou! « Remedii Naturale
Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, first array member is not a valid class name or object in /home4/libraline/remediesnaturist.com/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286

Schimbarea si frica de nou!

Acum opt luni

In urma cu patru  ani am lansat acest blog din dorinta de a impartasi celor care-si doresc sa stie, tot ceea ce ai citit pina acum…  Sunt articole cu tratamente naturale, cu beneficiile unor fructe si legume, articole de educatie pentru o viata si o alimentatie sanatoasa, articole care, fiecare- n parte, sunt picaturi si franturi din viata personala.

Alaturi de fiecare cititor am crescut si eu, am cunoscut o multime de oameni minunati. Oameni minunati care au sadit emotii, au sadit trairi si sentimente care iti inalta sufletul si te fac sa te gandesti ca toate au un rost pe pamant!

Tuturor le multumesc, pentru fiecare gand cald, pentru invataminte, pentru cuvintele frumoase pe care le primesc.

Nu pot sa-i amintesc pe toti, desi mi-ar placea, pozele lor sunt  o confirmare a faptului ca lectureaza acest blog intr-o ordine aleatoare, si fara sa supar pe nimeni daca nu se regaseste aici, Paul, Elena, Ramona, Vetuta, Maria, Anto, Adriana, Florica, Floarea, Iulia, Sergiu, Stafi, Voichita, Paula, Tiberiana, Aura,  Dorian, Andreea, Siviu, Cecilia, Anca, Carlos, Ionut, Anna, Georgeta, Phoebe, Felicia, Luminita, Nelu, Costel, Uku,   Maricica,  Nico ,Camelia  , Victoria  , Florin  , Adriana  ,  Mimi,Emilia ,Elena, Patricia  , Diana   ………. si of,  cati mai sunt, va multumesc!

Am invatat si voi mai invata…

Imi spunea intr-o seara directorul postului de Radio Sufletel– Eugen Emeric:”Dumnezeu are grija sa reusim ce trebuie sa reusim atunci cand trebuie si cum trebuie”. Asa este, totul are un rost si un moment anume in care putem intelege toate aceste lucruri!

Gandurile Schimba Viata cum bine zice Cristian Neacsu, cel care m-a luat de manuta, sa-mi arate tainele  care se gasesc online si pot sa spun, cu respect si admiratie, fara Cristi nu reuseam sa inteleg…multe!

Medicul  Edith Kadar, din a carui articole am aflat multe necunoscute despre puterea si vibratia vindecarii si de a carui apreciere ma bucur – dar o si astept- de fiecare data cand lansez un articol nou.

Tudor Mateescu si a lui Academia de Marketing este locul unde  am invatat si mi s-a intarit convingerea, ca lucrurile frumoase si eficiente nu se fac prin copy paste, ci trebuie sa pui suflet si informatii corecte, sa verifici fiecare rand, fiecare fotografie, fiecare editare, atunci cand ai un blog!

Fiecaruia in parte, prin ceea ce sunt, prin modul meu de reactie, le multumesc!

orhidee

Toata ziua esti pe Facebook!

Multi sunt cei care nu inteleg valoarea cuvantului”prieten”sau o inteleg din perspectiva omului care sta fata in fata cu alt om. Sentimentul de prietenie il poti simti la sute de km, iar aprecierea si placerea, cand vorbesti cu un om, razbat si din spatele unui simplu zambet, nemaivorbind de cuvinte. Nu trebuie sa fii neaparat la o masa, cu un suc sau o cafea, sa poti percepe cand cineva e interesat de ceea ce spui.

 

De foarte multe ori cei din imediata apropiere, desi nu stiu nimic despre tine, te eticheteaza, pun pe tine o emblema “de omul asta am…sau nu am nevoie, deci il pastrez sau nu aproape”.

Multi sunt cei care spun ca, a avea un blog inseamna sa nu ai ce face, sa nu ai cu ce-ti umple timpul,   “doar ce-i asa de greu sa scrii zece randuri si sa le pui pe Facebook?” Dar acele 10 randuri trebuie sa ofere valoare pentru ca …. tu, cel neincrezator, sa vii sa citesti!urcare

Da e drept, Facebook si toate retelele sociale au devenit un mijloc in care fiecare promoveaza ceea ce se vrea retinut sau ceea ce simte.

Acum sase luni era un loc in care ne jucam, diverse jocuri si aparea doar”cutare te-a intrecut si a urcat la un nivel superior”. Acum, mai rar vezi acest lucru, in schimb sunt o multime de site-uri valoroase, cu informatie concisa, care se fac cunoscute prin Facebook.

Da, online, in aceste sase luni se vad progrese. Imi doresc sa ajungem cu totii ziua in care acelasi text scris sa nu il mai gasim in alte cateva sute de locuri, fiecare sa fie responsabil de ceea ce scrie si promoveaza, si mai ales, sa gasim ceea ce ne intereseaza.

Am pornit acest articol ca o multumire, pentru toti oamenii minunati, care prin ei insisi m-au ajutat sa ajung sa inteleg  aceste lucruri.

Suntem atat de mici fiecare in parte, dar unindu-ne prin faptele noastre, putem sa cladim un viitor pentru cei ce vin.

Orice lucru bine facut cu rezultate vizibile si benefice, nu poate decat sa ne faca, sa urcam mai mult pe scara evolutiei ca oameni, in toate domeniile vietii noastre: educatie, sanatate, social, politic, alimentar, credinta, economic!

Am spus acest lucru, intr-o forma sau alta, in fiecare articol din acest blog”ceea ce nu imbratisezi nu poti promova”.

Cu sanatate pentru tine

Mioara Hususan

Comments

comments

Tags: , , , ,

Leave A Reply (3 comments so far)


 1. Sergiu
  8 years ago

  Multumesc Bunului Dumnezeu ca te-am cunoscut chiar si virtual,Doamna Draga….Sarbatori cu liniste si pace in suflet la Slimnic!!!


 2. OnLine
  11 years ago

  Salut
  O carte cu titlu si subiect pe aceasta tema e “Vindecarea incepe in interior” de Richard Moss.
  De asemenea, merita citita si inteleasa cartea “Asculta-ti corpul prietenul tau cel mai bun” de Lise Bourbeau.


 3. Şerban Stănescu
  11 years ago

  Foarte frumos articolul şi recunosc, am recunoscut o parte din Cărarea străbătută, începând din 2001, când am făcut “primul pas”.
  Am mulţumit şi eu şi continui să o fac şi vreau să spun că acest articol mă exprimă şi pe mine, drept care,
  Mulţumesc din suflet, Luana!!
  Mulţumesc pentru orele în care ai făcut cercetare-documentare, redactare, corectură, orele în care te-au usturat ochii până la lacrimi şi totuşi, ai mers mai departe, orele când ai vrut să abandonezi şi te-ai decis să continui, pentru toate orele, dar mai ales cele care au durat mai mult de 60 de minute…
  Mulţumesc!
  Cu drag, bunei mele colege,
  Şerban Stănescu (aka banifarabani, aka sserbanro)

250x250

Arhive

Articole

Categorii

Ascult Si Citesc

Buton

Bloguri, Bloggeri si Cititori